Επεισόδια και ξύλο ανάμεσα στην τουρκική αστυνομία και φίλους του Παναθηναϊκού, σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Εφές κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων.
Σε περισσότερους από 100 φιλάθλους του «τριφυλλιού» με αγορασμένα εισιτήρια απαγορεύτηκε η είσοδός τους στο γήπεδο και ακολούθησε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποιοι τραυματισμοί φιλάθλων, όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.
Δείτε χαρακτηριστική ανάρτηση:
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Η ΝΔ στα πιο κάτω της, οι μετακινήσεις στο ΠΑΣΟΚ και ο επικρατέστερος μήνας για εκλογές
- Δεν τον αναγνωρίζεις με την πρώτη: Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Βραζιλία: Νεκρός τεχνικός που εργαζόταν για τη συναυλία της Σακίρα - Παγιδεύτηκε στο σύστημα ανύψωσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.