Οι φίλοι του μπάσκετ περίμεναν με ανυπομονησία να δουν πόσο θα δυσκολέψει η Σερβία τις ΗΠΑ στο ντέρμπι του Γ' Ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο τελικά βρήκε νικητές τους Αμερικανούς με σκορ 110-84.
H team USA είχε σε «διαστημική» κατάσταση τους Κέβιν Ντουράντ και Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο Ντουράντ πέτυχε 21 από τους 23 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και έχοντας αστοχήσει μόλις σ' ένα σουτ (3/4 δίποντα, 5/5 τρίποντα, 2/2 βολές).
Ο Λεμπρόν Τζέιμς σημείωσε 21 πόντους,έδωσε 9 ασίστ, μάζεψε 7 ριμπάουντ ενώ έκανε και ένα κλέψιμο σε 26:52 λεπτά συμμετοχής.
Η Team USA είχε άλλους τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Κάρι 11π., Έντουαρντς 11π., Χόλιντεϊ 15π., Μπούκερ 12π.)
Τα δεκάλεπτα: 20-25, 49-58, 65-84, 84-110
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.