Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε ουγγρικό έδαφος για το παιχνίδι κόντρα στη Λευκορωσία. Ένας αγώνας όπου ο κόουτς Γιοβάνοβιτς εκτός απροόπτου θα προχωρήσει σε αλλαγές. Είναι χαρακτηριστικό πώς υποψήφιοι για βασικοί είναι παίκτες όπως οι Τεττέη και Κωστούλας.
Να τονισεί αρχικά ότι ο Γιοβάνοβιτς ως προς την 11άδα της Ελλάδας στο 3-2 επί της Σκωτίας επέλεξε να ξεκινήσει βασικούς τους Ρέτσο και Μουζακίτη. Η σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Σκωτία: Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Βαγιαννίδης, Κουλιεράκης, Ρέτσος και Τσιμίκας. Κέντρο με τους Κουρμπέλη, Μουζακίτη και μπροστά τους τον Μπακασέτα, άκρα με Τζόλη και Καρέτσα και φυσικά φορ τον Παυλίδη.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.