Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Αγγλία και η Σλοβενία στο «RheinEnergieStadion» της Κολονίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του EURO 2024, με τους Άγγλους να δείχνουν ξανά πολύ κακή κι «αναιμική» εικόνα, αλλά να παίρνουν εντέλει μετά... κόπων και βασάνων την πρώτη θέση στον όμιλο, την ώρα που οι Σλοβένοι πανηγύρισαν μία ιστορική πρόκριση, περνώντας -ως τρίτοι, με τρεις ισοπαλίες- για πρώτη φορά σε νοκ-άουτ φάση EURO.
Τόσο η Αγγλία, όσο και η Σλοβενία θα χρειαστεί να περιμένουν τους αγώνες του 5ου και 6ου ομίλου, για να δουν πως θα οριστικοποιηθούν τα «σταυρώματα» στη φάση των «16».
Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
Την ίδια ώρα, η Δανία συνεχίζει να γράφει Ιστορία, καθώς για δεύτερο σερί EURO θα δώσει το «παρών» στα νοκ άουτ! Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με τη Σερβία στο Μόναχο (0-0), κατέλαβε τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα δίχως αύριο την ισχυρή Γερμανία στο Ντόρτμουντ (29/6). Στον αντίποδα, οι Σέρβοι αποχαιρετούν ως ουραγοί της διοργάνωση, παραμένοντας χωρίς νίκη σε μεγάλη διοργάνωση από το 2018 και το 1-0 επί της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.