Οι θρίαμβοι του Ολυμπιακού (6-1 τη Μακάμπι Τελ ΑΒίβ) και του ΠΑΟΚ (5-1 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ) στις ρεβάνς της φάσης των «16», φέρνουν πλέον δύο ελληνικές ομάδες στα προημιτελικά του Europa Conference League και στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι (15/3) στη Νιόν, τόσο για τη φάση των «8», όσο και για τα ημιτελικά (θα βγουν συνολικά τα ζευγάρια) ως τον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena.
Οι «ερυθρόλευκοι» και οι Θεσσαλονικείς, που μπορούν πλέον να κληρωθούν και μεταξύ τους στα προημιτελικά ή στα ημιτελικά, θα είναι στους «8» μαζί με τις Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Άστον Βίλα (Αγγλία), Μπριζ (Βέλγιο) και Λιλ (Γαλλία). Χάρη στους... άθλους των δυο ομάδων η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με δυο εκπροσώπους στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.
Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 του ίδιου μήνα. Από τη διαδικασία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.