Μενού
olympiacos_paok
Επικές προκρίσεις στους «8» του Europa Conference League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Οι θρίαμβοι του Ολυμπιακού (6-1 τη Μακάμπι Τελ ΑΒίβ) και του ΠΑΟΚ (5-1 τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ) στις ρεβάνς της φάσης των «16», φέρνουν πλέον δύο ελληνικές ομάδες στα προημιτελικά του Europa Conference League και στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι (15/3) στη Νιόν, τόσο για τη φάση των «8», όσο και για τα ημιτελικά (θα βγουν συνολικά τα ζευγάρια) ως τον τελικό της 29ης Μαΐου στην OPAP Arena.

Οι «ερυθρόλευκοι» και οι Θεσσαλονικείς, που μπορούν πλέον να κληρωθούν και μεταξύ τους στα προημιτελικά ή στα ημιτελικά, θα είναι στους «8» μαζί με τις Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Άστον Βίλα (Αγγλία), Μπριζ (Βέλγιο) και Λιλ (Γαλλία). Χάρη στους... άθλους των δυο ομάδων η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με δυο εκπροσώπους στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. 

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 του ίδιου μήνα. Από τη διαδικασία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA