Μενού
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε αγώνα NBA
Σκηνές έντασης μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Πέισερς | AP Photos / Morry Gash
  • Α-
  • Α+

Ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, με μία ιστορική εμφάνιση, έβαλε 64 πόντους στον χθεσινό αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς και κατέρριψε τόσο το προσωπικό του όσο και το ρεκόρ της ομάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έκανε όλα στον αγώνα με τους Πέισερς, ωστόσο μία στιγμή ήταν αρκετή για να τον εκνευρίσει και να του «χαλάσει» έστω και για λίγο τη στιγμή. Ο «Greek Freak» προσπαθούσε να βρει την «μπάλα της αναμέτρησης», για να την πάρει σπίτι του, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, όμως δεν την έβρισκε.

Γι' αυτό είχε «φροντίσει» ο προπονητής των Πέισερς, Ρικ Κάρλαϊλ, ο οποίος πήρε την μπάλα στα αποδυτήρια, εκνευρίζοντας έτσι τον Έλληνα διεθνή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος με αυτή την κίνηση και μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, έτρεξε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας για να ζητήσει τον λόγο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι είπε στις δηλώσεις του

Μετά τα όσα έγιναν, αφού είχε προηγηθεί και μία στιγμή έντασης με παίκτη των Πέισερς, ο Γιάννης έκανε δηλώσεις όπου εξήγησε το χρονικό του εκνευρισμού του.

«Δεν έχω ιδέα αν έχω την μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα τη δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε την μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις την μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA