Διαδικαστική αποδείχθηκε -όπως αναμενόταν άλλωστε- η συμμετοχή του στον προκριματικό για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου με μία μόνο προσπάθεια εξασφάλισε άνετα θέση στον αυριανό (8/6) τελικό.
Ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στο μήκος «έγραψε» 8,14μ. με την πρώτη και μοναδική του προσπάθεια και εξασφάλισε άνετα θέση στον αυριανό τελικό, αφού έπιασε το όριο των 8 μέτρων που είχαν θέσει οι διοργανωτές.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.