Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Μαξ Φερστάπεν επικράτησε στην Ιαπωνία, φθάνοντας τις 57 νίκες στην καριέρα του στη Formula 1. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ούτε στην εκκίνηση, ούτε στην επανεκκίνηση του αγώνα, μετά την ημίωρη διακοπή λόγω της σύγκρουσης των Ντάνιελ Ρικάρντο - Άλεξ Άλμπον.

Μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν οι Σέρχιο Πέρεζ και Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός πέρασε τον teammate του στη Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ, επτά γύρους πριν το τέλος. Οι δύο οδηγοί της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον, περιορίστηκαν στην 7η και την 9η θέση, αντίστοιχα.
Μετά από διακοπή μίας εβδομάδας, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί το τριήμερο 19-21 Απριλίου στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάης.

- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.