Η ταχύτητα του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull Racing αμφισβητήθηκε στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μεξικού. Την... ευθύνη έχει η Scuderia Ferrari, που είδε τους δύο οδηγούς της να κάνουν το 1-2 και να καταλαμβάνουν την πρώτη σειρά στο grid της Κυριακής (εκκίνηση στις 10 μμ, ώρα Ελλάδας).
Ταχύτερος όλων ήταν ο Σαρλ Λεκλέρ με χρόνο 1:17.166, με τον Κάρλος Σάινθ να είναι κατά μόλις 67 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερος. Ήταν η 4η φετινή pole position για τον Μονεγάσκο και 22η στην καριέρα του στη Formula 1.
Ο Φερστάπεν περιορίστηκε στην τρίτη θέση, με τον Ντανιέλ Ρικιάρντο της AlphaTauri να σημειώνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο. Ακολούθησαν ο Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull), ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes), ο Όσκαρ Πιάστρι (McLaren) και ο Τζορτζ Ράσελ (Mercedes).

- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.