Στα... ουράνια έστειλε τα εκατομμύρια φίλων της Ferrari ο Σαρλ Λεκλέρ. Ο 26χρονος Μονεγάσκος είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix Ιταλίας, σημειώνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη και έβδομη συνολικά στην καριέρα του στη Formula 1.
Ο Λεκλέρ εκμεταλλεύτηκε τη στρατηγική ενός pit stop που επέλεξε η Scuderia Ferrari, τη στιγμή που οι ανταγωνιστές της προχώρησαν σε δύο αλλαγές ελαστικών. Μαζί του ανέβηκαν στο βάθρο οι δύο οδηγοί της McLaren Racing, Όσκαρ Πιάστρι και Λάντο Νόρις.
Ακολούθησαν οι Κάρλος Σάινθ (Ferrari), Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) και Μαξ Φερστάπεν (Red Bull Racing), με τον τελευταίο να βλέπει το βαθμολογικό του προβάδισμα έναντι του Νόρις να μειώνεται και άλλο.
Επόμενος αγώνας το Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, στις 15 Σεπτεμβρίου.
- «Ξέφυγαν οι Έλληνες»: To οργισμένo δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας για τους Patriot στην Κάρπαθο
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
- Η άγνωστη «θειούλα» που βγήκε φωτογραφία με όλους τους σταρ του Χόλιγουντ, και μιλάμε κυριολεκτικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.