Μενού
Αστυνομία στο Final Four 2024
Προσαγωγή οπαδού της Φενέρμπαχτσε | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Η αστυνομία του Βερολίνου, με δήλωση στα social media, διευκρίνισε τι έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) μεταξύ των οπαδών της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα για το Final Four 2024.

«Μια μεγάλη ομάδα ατόμων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα την ώρα που άρχιζε η είσοδος. Τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων καταγράφονται επί του παρόντος» έγραψε μεταξύ άλλων η αστυνομία του Βερολίνου σχετικά με το συμβάν έξω από την Uber Arena, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό οπαδών, αστυνομικού και συλλήψεις Τούρκων φιλάθλων.

«Οι είσοδοι θα παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ζητάμε την υπομονή σας» συνέχισε η αστυνομία του Βερολίνου, πριν την έναρξη του κρίσιμου ημιτελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρμπαχτσε για το Final Four 2024.

Final Four 2024 Βερολίνο: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας

«Μια μεγάλη ομάδα ατόμων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα την ώρα που άρχιζε η είσοδος. Τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων καταγράφονται επί του παρόντος.

Οι είσοδοι θα παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ζητάμε την υπομονή σας.

Τα εμπλεκόμενα άτομα θα κληθούν να αποχωρήσουν από τον χώρο και θα τους απαγορευτεί η είσοδος - ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι εισιτήρια. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν εξασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να γίνει χωρίς να σημειωθεί η όποια διαταραχή.

Η είσοδος στην αρένα είναι τώρα σε εξέλιξη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA