Αναστάτωση προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (1/6) στο «Viola Park», το προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2:00 π.μ. στο κτίριο C.South, όπου διαμένουν νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε δωμάτια αλλά και στην οροφή του κτιρίου.
Επτά άτομα απομακρύνθηκαν άμεσα από τις εγκαταστάσεις των Βιόλα, ενώ πέντε εξ αυτών –τέσσερις παίκτες κι ένα μέλος του συλλόγου– διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Στη συνέχεια όλοι πήραν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους.
Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής της Φλωρεντίας ήταν άμεση, με συνολικά 20 πυροσβέστες και ειδικά οχήματα να επιχειρούν όλη τη νύχτα για την κατάσβεση της φωτιάς. Το κτίριο κρίθηκε ακατάλληλο προς χρήση, ενώ η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει υπό διερεύνηση.
Η Φιορεντίνα ανέφερε ότι το σύστημα συναγερμού και η άμεση αντίδραση του προσωπικού συνέβαλαν στην ασφαλή εκκένωση του χώρου, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.
- Καραμήτρου: «Δεν το έκανα για τα λεφτά» - Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το OPEN
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.