Τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη NBA κατέκτησε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα που μετρά το 17ο έτος της, ο Στεφ Κάρι, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.
Με τα έσοδά του προ φόρων να ανέρχονται στα 159,6 εκατ. δολάρια για τη φετινή σεζόν, ο 37χρονος point guard, δεν είναι πρώτος μόνο στα γήπεδα, αλλά και ως προς τις απολαβές που λαμβάνει. σύμφωνα και με το insider.
Μάλιστα, στις 15 προηγούμενες λίστες του Forbes, ο μόνος που πλησίασε την οικονομική επίδοση - ρεκόρ του Κάρι ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς με 128,7 εκατ. δολάρια το 2024.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην τέταρτη θέση.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.