Τα… αίματα άναψαν στο Telekom Center Athens, όταν, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, ο Κέντρικ Ναν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήρθαν κεφάλι με κεφάλι, με τη φανέλα του Ντόρσεϊ να σκίζεται από τον Ματίας Λεσόρ.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω Instagram τις αποφάσεις των διαιτητών και τη μετάδοση της ΕΡΤ, ζητώντας τον λόγο από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.
Την ώρα της σύρραξης, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επανήλθε με νέο story, αναφέροντας: «Τώρα θα φταίω να σε κάνω να μην μπορείς να περπατήσεις στον Πειραιά εσένα; Το παίζεις και μάγκας, ε;».
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Επιτακτικό κάλεσμα Σαμαρά για Κύπρο: «Αν φύγουμε μετά τον πόλεμο, παραδίδουμε την περιοχή στην Τουρκία»
- Ζωγράφου: Η νεκροψία θα «μιλήσει» για τον θάνατο μάνας και κόρης - Παγώνει το αίμα η μαρτυρία του γιου
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.