Μενού
  • Α-
  • Α+

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μια ακόμα φορά Greak Freak και πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση πήρε από το χέρι τους Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη με 122-114 απέναντι στους αξιόμαχους αλλά ανίκανους να αντιδράσουν Μαϊάμι Χιτ. Τα «Ελάφια» έδειξαν πως ξεπέρασαν γρήγορα την εντός έδρας συντριβή από τους Χοκς.

 

Το ματς απέναντι στους Χιτ πάντως ήταν ιστορικό δεδομένου πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπλήρωσε 10 χρόνια ως παίκτης του NBA. Το ντεμπούτο του Greak Freak είχε γίνει ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου του 2013 απέναντι στους Νικς. Και τα «γενέθλια» αυτά ο Αντετοκούνμπο φρόντισε να τα γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο αφού φρόντισε ώστε η ομάδα του να διαλύσει την ομάδα που αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στα περυσινά playoffs. Ο Έλληνας αστέρας είχε άξιους συμπαραστάτες τόσο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ και  Μπόμπι Πόρτις που έδωσε πολλές λύσεις από τον πάγκο, ενώ τα «Ελάφια» είδαν και τον Κις Μίντλετον να επιστρέφει στο παρκέ και να αγωνίζεται για 17 λεπτά.

Ο Αντετοκούνμπο έδειξε από την αρχή του αγώνα πως δεν αστειεύεται καθώς ήταν αυτός που πέτυχε τους 10 πρώτους πόντους της ομάδας του. Συνολικά ο Greak Freak πέτυχε 33 πόντους με 11/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 8/11 βολές, ενώ είχε 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ. Υπέπεσε σε 2 λάθη και 3 φάουλ και όλα αυτά σε 31:42 λεπτά συμμετοχής.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-28, 62-52, 97-73, 122-114

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA