Μενού
Antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, μπορεί να μην έπαιξαν το μπάσκετ που θέλουν να παίζουν αλλά η... δουλειά έγινε! Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν και κέρδισαν με 111 - 119 τους Καβαλίερς στο Κλίβελαντ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα: Να είναι εκεί όταν τον χρειάζονται τα «Ελάφια».

Οι Μιλγουόκι Μπακς εκμεταλλεύτηκαν σε απόλυτο βαθμό τις σημαντικές απουσίες που είχαν οι Καβαλίερς και έκαναν το δικό τους παιχνίδι χωρίς να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Στο 24-8 ανέβηκαν τα Ελάφια (16-2 εντός και 8-6 εκτός έδρας). Στο 18-14 έπεσαν οι Καβαλίερς (9-8 εντός και 9-6 εκτός έδρας), που δεν είχαν τον Ντάριους Γκάρλαντ και τον Ίβαν Μόμπλι στη σύνθεσή τους. 

Με τον τρόπο αυτό, τα «Ελάφια», έκλεισαν ιδανικά το 2023 και, πλέον, περιμένουν να... ανοίξουν το 2024 με τις δύο μεγάλες μάχες απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το ματς, ήταν και πάλι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και ουσιαστικά ήταν αυτός που οδήγησε σε μια ακόμα νίκη τους Μπακς. Ειδικά στην τρίτη περίοδο εμφανίστηκε «αφιονισμένος» στο παρκέ και παρέσυρε οποιονδήποτε βρέθηκε στον διάβα του. Ο Greek Freak πέτυχε 34 πόντους με 14/21 δίποντα και 6/7 βολές. Είχε 16 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ένα κλέψιμο, ενώ υπέπεσε σε τρία λάθη και δύο φάουλ στα 36:34 που αγωνίστηκε.

Τα δωδεκάλεπτα:  37-31, 59-52, 80-92, 111-119.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA