Μενού
Antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | AP Photo
  • Α-
  • Α+

Το είδαμε και αυτό εφέτος από τους Μιλγουόκι Μπακς. Κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να κάνουν ένα εξαιρετικά κακό παιχνίδι απέναντι στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και να υποστούν ήττα – σοκ με 117-113 παρά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα triple – double.

Στο 47-28 έπεσε το Μιλγουόκι (29-8 εντός και 18-20 εκτός έδρας), με τον Greek Freak να γράφει το δέκατο φετινό triple – double αλλά ακόμα και αυτό να μην μπορεί να δώσει τη νίκη σε μια ομάδα που εμφανώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.  Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Μέμφις Γκρίζλις, τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/3) στο Μιλγουόκι. Στο 15-61 ανέβηκαν οι Γουίζαρντς (7-31 εντός και 8-30 εκτός έδρας) που είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στο ΝΒΑ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεδομένων των συνθηκών, έκανε ότι μπορούσε και προσπάθησε να κάνει αυτό που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν: Να πάρει τα «Ελάφια» από το χέρι και να τα οδηγήσει στη νίκη. Φαίνεται, όμως, πως, πλέον, ούτε αυτό δεν αρκεί για να ορθοποδήσουν οι Μπακς και αυτό δείχνει να το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος ο Greek Freak που προς το τέλος του αγώνα με τους Γουίζαρντς φαινόταν εντελώς απογοητευμένος.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ πέτυχε 35 πόντους με 15/21 δίποντα και 5/9 τρίποντα. Είχε 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ υπέπεσε σε δυο λάθη και δυο φάουλ 36:19 που αγωνίστηκε.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-28, 58-54, 91-86, 117-113

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA