Τα «Ελάφια»... τσίμπησαν ξανά τις «Μέλισσες» με πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Greek Freak. Μετάφραση για τους μη μυημένους: Οι Μιλγουόκι Μπακς για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες νίκησαν εύκολο τους Σάρλοτ Χόρνετς, έχοντας σαν πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πέτυχε ένα ακόμα double-double στην καριέρα του. Οι Μπακς επικράτησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 111-99.
Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 39-21 (24-7 εντός έδρας και 14-14 εκτός), ενώ εκείνη του Στιβ Κλίφορντ έπεσε στο 15-44 (8-22 εντός και 7-22 εκτός έδρας). Εκτός από τον Greek Freak, οι Μπακς είχαν σε καλό βράδυ τόσο τον Μαλίκ Μπίσλι όσο και τον Μπόμπι Πόρτις ενώ για ακόμα μια φορά εκτός έμεινε ο Κρις Μίντλετον. Αντίθετα, για τους Χορνετς ξεχώρισαν ο Μπράντον Μίλερ και ο Βασίλιε Μίτσιτς αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο.
Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ ήταν για ακόμα μια φορά ουσιαστικός και καθοριστικός. Πέτυχε 24 πόντους με 10/15 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/3 βολές, είχε 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ υπέπεσε σε μόλις ένα λάθος και τρία φάουλ στα 33'27" που βρέθηκε εντός του παρκέ.
Τα δωδεκάλεπτα: 25-35, 51-70, 99-111
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ: Αυτός είναι ο 89χρονος «πιστολέρο» - Τι ρούχα φορά σύμφωνα με μαρτυρίες
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η γνωστή ηθοποιός - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.