Μενού
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο | AP Photos
  • Α-
  • Α+

Δηλώσεις μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με 124-101 έκανε ο σταρ των «Ελαφιών», Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον τραυματισμό του Ντέιμιαν Λίλαρντ, που δεν έπαιξε στον σημερινό αγώνα, αλλά και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μπακς τα τελευταία δύο χρόνια.

«Πραγματικά πιστεύω στις δυνατότητές μας, πιστεύω ότι ανεξάρτητα που θα τερματίσουμε στην Ανατολή, θα έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί αν είμαστε υγιείς και αυτό ήταν ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος τα τελευταία δύο χρόνια» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όσα είπε για τους τραυματισμούς

«Νομίζω έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά, σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιον που θα μπορεί να χειριστεί τη μπάλα. Ο Μίντλετον σίγουρα θα βοηθήσει αλλά δεν είναι point guard. Σε ορισμένες στιγμές θα πάρει τη μπάλα και θα δημιουργήσει αλλά πρέπει να έχουμε έναν γκαρντ που θα μας βάλει στις θέσεις μας, θα ρίχνει τον ρυθμό καμιά φορά και όταν χρειαστεί να παίξουμε γρήγορα, θα μπορεί να ανεβάσει τον ρυθμό.

Να παίρνει καλές αποφάσεις για εμάς. Αυτό κάνει ο Λίλαρντ, δεν σκοράρει μόνο. Έχουμε τους παίκτες που θα κάνουν το step up. Το νούμερο ένα, είναι ο Λίλαρντ να είναι υγιής.

Όταν ήμαστε υγιείς είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα, μία ομάδα που πρέπει να μας φοβούνται αλλά δεν υπάρχει κάποια σκέψη στο μυαλό μου ότι "ο Λίλαρντ πρέπει να γυρίσει γρήγορα".

Πραγματικά πιστεύω στις δυνατότητές μας, πιστεύω ότι ανεξάρτητα που θα τερματίσουμε στην Ανατολή, θα έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί αν είμαστε υγιείς και αυτό ήταν ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος τα τελευταία δύο χρόνια, οπότε τώρα αυτός είναι ο αντίπαλος που εγώ και οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουμε, είναι η υγεία. Πρέπει να πάρει τον χρόνο του και έχουμε σίγουρα το ταλέντο που μπορεί να βγει μπροστά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...