Μενού
Giannis_Antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις αγώνες, δυο ήττες για τους Μιλγουόκι Μπακς! Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξημερώματα Πέμπτης, διασύρθηκε από τους Ράπτορς στο Τορόντο με 130-111. Τα «Ελάφια» είχαν ένα καταστρεπτικό πρώτο ημίχρονο και ότι και να έκαναν στο δεύτερο δεν μπόρεσαν να διορθώσουν την κατάσταση με δεδομένο πως οι αντίπαλοί τους ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενδεικτικό το πόσο στραβά πήγε το παιχνίδι για τους Μπακς είναι το γεγονός πως ουδέποτε προηγήθηκαν έστω και για έναν πόντο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κινήθηκε σε ρηχά νερά και ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Ακόμα και όταν (στο δεύτερο ημίχρονο) προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και έτσι η προσπάθεια που έκανε ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. Συνολικά ο Greek Freak πέτυχε 16 πόντους με 5/11 δίποντα και 6/9 βολές, είχε 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο ενώ έκανε 3 λάθη και 3 φάουλ σε 27:41 συμμετοχής. Αντίστοιχα, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ δεν «μπήκε» ποτέ στο παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου απειλητικός για την άμυνα των Ράπτορς και έδειξε πως ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα συνθήκη.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-18, 66-44, 95-79, 130-111

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA