Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Παρτίζαν για τη Εuroleague στο Τelekom Center Athens και η Mozzart Sport με μίνι αφιέρωμα για την αναμέτρηση και τίτλο «Τζαμπάρι ήρθε η ώρα», στάθηκε στις πιθανότητες των Σέρβων.
Aναφέρεται και στον τρόπο που ανέβασε ο Κένεθ Φαρίντ τους πράσινους και του βοήθησε να φτάσουν σε νίκες στα τελευταία ματς. Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως το τριφύλλι είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη κόντρα στην Παρτίζαν.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- Κόντρα Κολυδά με Σταματάκη: «Δεν είσαι μετεωρολόγος - Με λάθος προγνώσεις υπό την ευθύνη σου, χάθηκαν ζωές»
- «Άρης Πορτοσαλτάκης»: Τον «έντυσαν» Κρητικό για το καλωσόρισμα - Το ΑΙ «αριστούργημα»
- Στραβελάκης: Η «άβολη» πρώτη καλημέρα με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - «Αν θες να είμαστε φίλοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.