Για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεφ.
Λίγα λεπτά μετά τον τελικό, ο Έλληνας κολυμβητής εμφανίστηκε απογοητευμένος και παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη.
«Τρία εκατοστά, δυστυχώς. Δεν τα κατάφερα. Το ήθελα πολύ, αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε. Έτσι, είναι το 50άρι ελεύθερο», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.
«Ένιωσα καλά μέσα στην κούρσα, υπήρχαν μερικά λαθάκια, αλλά δεν συγχωρούνται τα λάθη. Πάλι 5ος (σ.σ. όπως στο Τόκιο). Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήθελα το μετάλλιο, ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Γκολομέεφ: «Θα μπορούσε να πάει καλύτερα»
«Σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα, θα ήθελα να δω και μετά πώς πήγα, να ρωτήσω και τον προπονητή μου, να δω πόσες χεριές έκανα», υπογράμμισε ο Έλληνας κολυμβητής.
«Ίσως να το πίεσα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει και λίγο καλύτερα», τόνισε ο Γκολομέεφ.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, είπε στη συνέχεια: «Είμαι στεναχωρημένος. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά δεν μου βγήκε. Συνεχίζουμε».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.