Μενού
aris-basket
Άρης Μπάσκετ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την έδρα της μοναδικής αήττητης ομάδας φέτος στο EuroCup, της Γκραν Κανάρια, επισκέπτεται ο Άρης για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν ρεκόρ 3-6 αντιμετωπίζουν  (06/12, 22:00) την ισπανική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, αήττητη, με ρεκόρ 9-0, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε για τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια: «Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου μας, εκτός έδρας. Αυτό περιγράφει απόλυτα το επίπεδο της δυσκολίας της επερχόμενης αναμέτρησης με την Γκραν Κανάρια. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και την ικανότητα του αντιπάλου να σκοράρει με πολλούς τρόπους, για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού».

Η αναμέτρηση Γκραν Κανάρια - Άρης αρχίζει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 5 αλλά και από το live από το Gazzetta.gr.

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA