Μενού
nba
x.com
  • Α-
  • Α+

Ο... κακός χαμός έγινε στο ξεκίνημα της αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Τίμπεργουλβς, στο Σαν Φρανσίσκο, για το ΝΒΑ, με τους παίκτες των δύο ομδων να μπλέκουν σε καυγά και τους διαιτητές να μοιράζουν αποβολές ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λίγα λεπτά, 1:43, μετά από το τζάμπολ του αγώνα Κλέι Τόμπσον και Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς ξεκίνησαν έναν απίστευτο καυγά στο κέντρο του γηπέδου μετά από ένα μαρκάρισμα, ωστόσο τα χειρότερα ήρθα λίγα δευτερόλεπτα μετά. Ο Ρούντι Γκομπέρ φαίνεται πως προσπαθεί να τους χωρίσει, ωστόσο ο Ντρέιμοντ Γκριν άρπαξε τον Γάλλο σέντερ με κεφαλοκλείδωμα και χρειάστηκε πολυπληθής παρέμβαση ώστε να τον αφήσει.

Ο καυγάς είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Τόμπσον και ΜακΝτάνιελς που άτον άρχισαν και φυσικά του Γκριν. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Στιβ Κερ, προπονητής των Γουόριορς φώναζε προς τον Γκομπέρ, θεωρώντας ότι είναι και αυτός υπαίτιος επειδή μπλέχτηκε στον καυγά.

Για την... ιστορία η Μινεσότα νίκησε με 104-101 για το In-Season Tournament του NBA.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA