Παρά την κακή αρχή, με την ομάδα του Πειραιά να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 14-2, η άμυνα του Ολυμπιακού κατάφερε να επανέλθει στα φυσιολογικά, ενώ στην επίθεση τα σουτ άρχισαν να μπαίνουν μετά τα πολλά άστοχα των πρότων 5'. Με επιμέρους 2-16 ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά (16-18, 7'), ενώ στην συνέχεια κράτησε τα ηνία, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 18-22.
Το παιχνίδι ήταν «μία σου και μία μου», με τις δύο ομάδες να συμπορεύονται για όλο το δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο το σημαντικό ήταν η επιστροφή του Φαλ, ο οποίος ήταν μάλιστα και πολύ θετικός. Μετά το 44-45 (18') η Χάποελ έκανε ένα μικρό ξέσπασμα για το 48-45, όμως ο Ολυμπιακός βρήκε 6 πόντους σε... 4 δευτερόλεπτα (τρίποντο και φάουλ Ντόρσεϊ, κάρφωμα ο Χολ), με το ημίχρονο να κλείνει στο 48-51.
Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν άποντος στο ημίχρονο, όμως στην τρίτη περίοδο... εμφανίστηκε ξανά στο παρκέ. Το πρώτο του τρίποντο έκανε το σκορ 48-54, με τους Ερυθρόλευκους να βλέπουν τη Χάποελ όμως να μην τα παρατά (63-63, 26'). Ο Μπλέικνι έκανε και το 67-67 λίγο μετά, όμως Βεζένκοβ και Παπανικολάου διαμόρφωσαν το 67-73 στο τέλος του δεκαλέπτου.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμη και στο +7 (71-78, 31'), όμως η Χάποελ είχε απάντηση (77-78, 33'). Ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά λύσεις και ξέφυγε με 5 (79-84, 35'), όμως οι τυπικά γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και με όπλο την άμυνά τους μείωσαν στους 2 (84-86, 38'). Ένα τεράστιο ριμπάουντ και καλάθι του Πίτερς, μαζί με μια βολή του Ντόρσεϊ, «κλείδωσαν» το ματς στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με 85-89.
- «Συγχαρητήρια Έλληνες, τα μνημόνια άξιζαν τον κόπο»: Ο Μερτς «έπλεξε» το εγκώμιό μας στον Μητσοτάκη
- «Έχουμε Παπαρίζου στο σπίτι»: Ο Κροάτης ηθοποιός που έγινε viral ως άλλη Έλενα στο YFSF
- Συναγερμός στις Κυκλάδες: Ελληνικό υποβρύχιο «πιάστηκε» στα δίχτυα τράτας βόρεια της Τήνου
- Αν η ζωή του Δημήτρη Φραγκιόγλου ήταν ταινία, θα ήταν το Πάρτυ του Peter Sellers
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.