Μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή σημειώθηκε σε αγώνα τένις της Μαρίας Σάκκαρη στο σχετικό τουρνουά στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα ball boy πάτησε ένα σκαθάρι που η ίδια έσωσε.
Προτού σερβίρει η Μαρία Σάκκαρη, είδε ένα σκαθαράκι να «κόβει» βόλτες στο κορτ, οπότε έσκυψε, το μάζεψε και το μετέφερε εκτός ορίων αγώνα, μέχρι που το ball boy το πάτησε προκαλώντας την αμήχανη αντίδραση της Ελληνίδας τενίστριας.
Η Μαρία Σάκκαρη χαμογέλασε όταν κατάλαβε τι είχε κάνει το ball boy, με τον σχολιαστή του αγώνα να αναφέρει: «Καλή δουλειά από την τενίστρια (σ.σ. αναφέρεται όταν σήκωσε το σκαθάρι. Φροντίζει το μικρό και αξιαγάπητο έντομο. Το ball boy μάλλον δεν πήρε το μήνυμα».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.