Μία ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή σημειώθηκε σε αγώνα τένις της Μαρίας Σάκκαρη στο σχετικό τουρνουά στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένα ball boy πάτησε ένα σκαθάρι που η ίδια έσωσε.
Προτού σερβίρει η Μαρία Σάκκαρη, είδε ένα σκαθαράκι να «κόβει» βόλτες στο κορτ, οπότε έσκυψε, το μάζεψε και το μετέφερε εκτός ορίων αγώνα, μέχρι που το ball boy το πάτησε προκαλώντας την αμήχανη αντίδραση της Ελληνίδας τενίστριας.
Η Μαρία Σάκκαρη χαμογέλασε όταν κατάλαβε τι είχε κάνει το ball boy, με τον σχολιαστή του αγώνα να αναφέρει: «Καλή δουλειά από την τενίστρια (σ.σ. αναφέρεται όταν σήκωσε το σκαθάρι. Φροντίζει το μικρό και αξιαγάπητο έντομο. Το ball boy μάλλον δεν πήρε το μήνυμα».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.