Όλα πήγαιναν καλά για τους Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς μέχρι που οι διαιτητές ανακάλυψαν δεύτερη αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ένας διαφαινόμενος περίπατος μετατράπηκε σε θρίλερ που κρίθηκε στο καλάθι!
Ο Greek Freak δέχθηκε μια τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος για διαμαρτυρία και νωρίς στο δεύτερο δέχθηκε μία ακόμα όταν κάρφωσε με δύναμη μπροστά στον Αϊζέια Στούαρτ και πανηγύρισε κοιτάζοντάς τον. Αυτή ήταν η τέταρτη αποβολή στην καριέρα του Αντετοκούνμπο και ήταν αρκετή για να αποσυντονίσει τους Μπακς οι οποίοι από εκεί που κυριαρχούσαν βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ.
Ο Αντετοκούνμπο φανερά ενοχλημένος (έως και θυμωμένος) από την αυστηρότητα του διαιτητή που τον έστειλε στα αποδυτήρια, κάθισε... σταυροπόδι για μερικά δευτερόλεπτα στις courtside καρέκλες και τελικά αποχώρησε εκνευρισμένος από το γήπεδο. Οι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν αλλά κατάφεραν να επανέλθουν και με μπροστάρηδες τους Ντέιμιαν Λίλαρντ - Μπρουκ Λόπεζ οδήγησαν τα «Ελάφια» σε νίκη – θρίλερ με 120-118.
Ο Έλληνας αστέρας του ΝΒΑ πέτυχε 15 με 6/14 δίποντα και 3/6 βολές, είχε 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 μπλοκ, ενώ έκανε 1 λάθος και 1 φάουλ στα 21:52 που πρόλαβε να αγωνιστεί πριν η «βεντέτα» του με τον Αϊζέια Στούαρτ και η αυστηρότητα των διαιτητών τον στείλουν στα αποδυτήρια.
Τα δωδεκάλεπτα: 24-23, 62-52, 90-95, 120-118
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.