Ο Μανώλης Σιώπης βρέθηκε στο «στόχαστρο» χρηστών των social media με αφορμή το φάουλ που έκανε στον Κωνσταντέλια στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, από το οποίο ο 21χρονος διεθνής απόκομισε τραυματισμό.
Ο χαφ των «πρασίνων» ανέβασε στο instagram του, μια φωτογραφία από βιντεοκλήση με τον Κωνσταντέλια, μέσα από το ξενοδοχείο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι διεθνείς για τα παιχνίδια της Εθνικής με Σκωτία και Λευκορωσία.
Στη βιντεοκλήση, εκτός από τον Κωνσταντέλια και τον Σιώπη, ήταν και ο Λάζαρος Ρότα με τον Χρήστο Ζαφείρη.

- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.