Μενού
khelif
Η Ιμάν Κελίφ με την Γιαντζαέμ Σουβαναπένγκ | AP
  • Α-
  • Α+

Η Ιμάνι Κελίφ που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες προκρίθηκε στους τελικούς της πυγμαχίας και διεκδικεί μετάλλιο. 

Η Ιμάνι Κελίφ στον πρώτο της αγώνα στο ολυμπιακό τουρνουά δέχτηκε ανελέητο bullying: «Στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου να τηρήσουν τις ολυμπιακές αρχές, να απέχουν από τον εκφοβισμό όλων των αθλητών, διότι αυτό έχει επιπτώσεις, τεράστιες επιπτώσεις» δήλωσε.

«Μπορεί να καταστρέψει τους ανθρώπους, μπορεί να σκοτώσει τις σκέψεις, το πνεύμα και το μυαλό των ανθρώπων. Μπορεί να διχάσει τους ανθρώπους. Και εξαιτίας αυτού, τους ζητώ να απέχουν από τον εκφοβισμό» πρόσθεσε η Αλγερινή πυγμάχος.

Δείτε επίσης: Το πραγματικό φύλο της Αλγερινής Khelif και η σύγκρουση συμφερόντων για την οποία δεν μιλάει κανείς

Ιμάνι Κελίφ: Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Η 25χρονη Ιμάνι Κελίφ σήμερα, Τετάρτη (7/8) κέρδισε στα σημεία την πυγμάχο από την Ταϊλάνδη, Γιαντζαέμ Σουβαναπένγκ, και προκρίθηκε στον τελικό των 66 κιλών, που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο για την πατρίδα της στο Παρίσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...