Πριν από λίγους μήνες η Φενέρ είχε σηκώσει τη Euroleague με τον τότε ηγέτη της, Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις να αναδεικνύεται MVP του Final Four. Όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά στο ΝΒΑ για τον πρώην παίκτη των Τούρκων.
Ο Χέιζ Ντέιβις βρίσκεται πλέον στους Σανς από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε. Έχει παίξει σε εννιά ματς, πατώντας παρκέ 8.9 λεπτά κατά μέσο όρο. Μετρά μόλις 1.9 πόντους και 1.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.