Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα ιστορικό διπλό (2-1) από την έδρα του Άγιαξ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League και προκρίθηκε στα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το «χρυσό» γκολ ο Σαντιάγο Έσε στο 79ο λεπτό όπου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας την πρόκριση στους Πειραιώτες.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.