Οι ΗΠΑ κέρδισαν την Κροατία στο πόλο, κρατώντας την Ελλάδα στην κορυφή του Α' Ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η αντίπαλος της Εθνικής πόλο στην επόμενη φάση θα είναι η Σερβία, όπως προέκυψε μετά από τα τελευταία αποτελέσματα της φάσης των ομίλων το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου.
Η νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας σε συνδυασμό με την ήττα της Κροατίας από τις ΗΠΑ έφεραν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή του Α' Ομίλου και, ως εκ τούτου, τη Σερβία στο πρώτο νοκ άουτ.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα ζευγάρια προημιτελικών και ημιτελικών στο πόλο
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
- Ελλάδα - Σερβία
- Αυστραλία - ΗΠΑ
- Ιταλία - Ουγγαρία
- Ισπανία - Κροατία
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
- Ελλάδα/Σερβία - Αυστραλία/ΗΠΑ
- Ιταλία/Ουγγαρία - Ισπανία/Κροατία
- Δολοφονία στην Αμμουδάρα: Το θανατηφόρο τροχαίο που «όπλισε» το χέρι του δράστη - Εκτέλεση με 4 σφαίρες
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον ντελιβερά που έριχνε πέτρες στον κόσμο: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Η θλιβερή ηδονή του να σχολιάζεις το σώμα του άλλου
- Airbnb: Η πολύ κρίσιμη ειδοποίηση που έστειλε η ΑΑΔΕ για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.