Οι ΗΠΑ κέρδισαν την Κροατία στο πόλο, κρατώντας την Ελλάδα στην κορυφή του Α' Ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η αντίπαλος της Εθνικής πόλο στην επόμενη φάση θα είναι η Σερβία, όπως προέκυψε μετά από τα τελευταία αποτελέσματα της φάσης των ομίλων το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου.
Η νίκη της Ελλάδας επί της Ιταλίας σε συνδυασμό με την ήττα της Κροατίας από τις ΗΠΑ έφεραν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή του Α' Ομίλου και, ως εκ τούτου, τη Σερβία στο πρώτο νοκ άουτ.
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα ζευγάρια προημιτελικών και ημιτελικών στο πόλο
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
- Ελλάδα - Σερβία
- Αυστραλία - ΗΠΑ
- Ιταλία - Ουγγαρία
- Ισπανία - Κροατία
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
- Ελλάδα/Σερβία - Αυστραλία/ΗΠΑ
- Ιταλία/Ουγγαρία - Ισπανία/Κροατία
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.