Ό,τι δεν κατάφερε πριν από λίγες ημέρες στο ευρωπαϊκό της Ρώμης, ο Εμμανουήλ Καραλής το πέτυχε σήμερα στο διεθνές μίτινγκ του Μπιντγκόζ.
Ο 25χρονος πρωταθλητής του επί κοντώ πέρασε πάνω από τα 5 μέτρα και 92 εκατοστά, καταρρίπτοντας ρεκόρ εννέα χρόνων (5,91) το οποίο κατείχε ο Κώστας Φιλιππίδης από τις 4 Ιουλίου του 2015.
Όπως και στη Ρώμη, έτσι και στην πολωνική πόλη ο «Μανόλο» κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, καθώς πρώτος ήταν ο Φιλιππινέζος Έρνεστ Ομπιένα με 5,97, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι δύο αθλητές δοκίμασαν και στα 6,02 χωρίς επιτυχία.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.