Η Καλαμάτα έκλεισε το κενό στον πάγκο της με την επικείμενη πρόσληψη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα (απομένει μόνο η ανακοίνωση) και πλέον στην τελική ευθεία στο θέμα του προπονητή βρίσκεται και η έτερη ομάδα που προβιβάστηκε από τη Super League 2. Ο Ηρακλής.
Ο Γηραιός αφού δεν τα βρήκε με προπονητή, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με ομάδα της Super League, κινήθηκε για λύση έμπειρου τεχνικού από το εξωτερικό και όπως προκύπτει αυτή που έχει προκριθεί είναι του Βάλτερ Ματσάρι!
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.