Απόψε (10/9) στο Aviva Stadium του Δουβλίνου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ιρλανδία - Ελλάδα με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κυνηγάει το «2/2» στον όμιλό της στο Nations League.
Η Εθνική ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με ευρεία νίκη επί της δυνατής Φινλανδίας (3-0) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αν περάσει και από το Δουβλίνο μπαίνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου μαζί με την Αγγλία, που σε κάθε περίπτωση δεν παύει να είναι το φαβορί του γκρουπ.
Απέναντι στους Σκανδιναβούς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άφησε καλές εντυπώσεις με τη διάθεση, την ενέργεια και την ταχύτητά του, ενώ η αγωνιστική εικόνα του αναμένεται να βελτιωθεί έτι περαιτέρω όταν οι διεθνείς αφομοιώσουν πλήρως τα «θέλω» του προπονητή τους, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Συνολικά, η Εθνική παραμένει αήττητη απέναντι στους Ιρλανδούς καθώς μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι εκτός έδρας έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στο Aviva Stadium του Δουβλίνου. Την αναμέτρηση θα διεθύνει ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε (Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου) στις 21:45. Τα κανάλια που θα μεταδώσουν ζωντανά τον αγώνα Ιρλανδία - Ελλάδα απόψε είναι το Alpha και το Novasports Prime.
Δείτε τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.