Μενού
Panathinaikos - AEK - Pano
Πανό στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κατέβηκε το πανό για τους Bad Blue Boys, τους οργανωμένους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ να πραγματοποιείται κανονικά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα, η ΑΕΚ αποχώρησε προσωρινά από την αναμέτρηση, με τους παίκτες της να στέκονται στη φυσούνα του γηπέδου, καθώς όπως είχε πει θα έφευγαν σε περίπτωση που άνοιγε το πανό για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Άξιο αναφοράς είναι ότι έγραφε «Free the Boys», δηλαδή «ελευθερώστε τα αγόρια», και αναφερόταν στους προφυλακισμένους Κροάτες χούλιγκανς που έχουν μερίδιο στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Το χρονικό της αντίδρασης

Η ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει πως αν άνοιγε το πανό Bad Blue Boys στο πέταλο της Λεωφόρου από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού τότε δεν θα αγωνιζόταν, καθώς όπως τόνιζαν οι κιτρινόμαυροι «με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο».

Το πανό που έγραφε «free the boys» άνοιξε κατά την είσοδο των ομάδων με τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέχεια να αποχωρούν και να περιμένουν στη φυσούνα.

Εκείνη τη στιγμή το πανό κατέβηκε και στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και το ντέρμπι ξεκίνησε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και εισαγγελέα ότι υπήρχε πρόθεση να ανέβει σχετικό πανό για τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

«Με αυτό το πανό ανοιγμένο η ΑΕΚ δεν αγωνίζεται. Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο» αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA