Άμεση ήταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη να λάβει την ελληνική ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της.
Στη δημόσια τηλεόραση τονίστηκε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα.
Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στο Twitter αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της.
Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτησή της
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.