Μενού
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ουι Τζο
Προπόνηση του Ολυμπιακού παρουσία Ουι Τζο | ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Υπόθεση revenge porn, για την οποία κατηγορείται ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουι Τζο, εκδικάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Νότια Κορέα, με τις Αρχές της χώρας να τον καλούν να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «koreajoongangdaily», ο Χουάνγκ Ουι Τζο φέρεται να τράβηξε ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του και ανακρίθηκε τα περασμένα 24ώρα για τους ισχυρισμούς, που τον «βαραίνουν».

Χουάνγκ Ουι Τζο: Το χρονικό των καταγγελιών

Οι ίδιες πληροφορίες του μέσου κάνουν λόγο πως τον περασμένο Ιούνιο ένα άγνωστο άτομο ισχρυίστηκε ότι είχε δεσμό με τον Χουάνγκ Ουι Τζο και τον κατηγόρησε πως είχε στην κατοχή του ερωτικά βίντεο, τα οποία είχαν τραβχτεί χωρίς της συγκατάθεσή της.

Μάλιστα, σε μια από τις κατηγορίες κατά του 31χρονου, αναφέρεται ότι ο Νοτιοκορεάτης φορ ξεγέλασε πολλές γυναίκες για να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του, προσποιούμενος ότι θα διατηρούσε μόνιμο δεσμό μαζί τους.

Ο δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε πως το κινητό του πελάτη του, κλάπηκε όσο ήταν στην Ελλάδα και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, το άτομο που φέρεται να πήρε το κινητό του Χουάνγκ, έστειλε μηνύματα στον 31χρονο επιθετικό μέσω Instagram τον Μάιο, απειλώντας τον ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA