Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Βρετανός ποδηλάτης και τέσσερις φορές νικητής του Γύρου της Γαλλίας (Tour de France), Κρις Φρουμ (Chris Froome) μετά από ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης, αφού τον παρέσυρε αυτοκίνητο.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες κοντά στο Σεν Ραφαέλ, στη νότια Γαλλία, κοντά στο Μονακό, και ο Κρις Φρουμ δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά φέτος σε ποδηλατικό γύρο, μετά το σφοδρό ατύχημα που είχε,
Ο ποδηλάτης διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν προσδιορίστηκε ο βαθμός του τραυματισμού του και έτσι η ομάδα του αποφάσισε να τον κρατήσει εκτός αγώνων.
Με πληροφορίες από L'Equipe
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.