Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει τον τελικό απολογισμό τους στη βαθμολογία στο κομμάτι της συγκομιδής βαθμών και αναμένουν τα αποτελέσματα των «μεγάλων» στο ματς που τους απέμεινε.
Αυτή τη στιγμή, μόλις δύο ομάδες έχουν κλειδώσει μία θέση στα προημιτελικά του θεσμού και αυτοί είναι ο Λεβαδειακός και η ΑΕΚ, οι οποίοι έκαναν το 4x4 στη συγκεκριμένη διαδικασία, ωστόσο παίζει ρόλο και σε ποια θέση θα τερματίσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.