Ακόμη ένα Ολυμπιακό μετάλλιο θέλει να κατακτήσει σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων. Η προσπάθειά του θα ξεκινήσει στις 16:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.
Ο Πετρούνιας πέρασε από τα προκριματικά αγωνιζόμενος με ορισμένα προβλήματα, τα οποία επηρέασαν την απόδοσή του και συγκέντρωσε 14.800 βαθμούς.
Σημειώνεται ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει κατακτήσει ένα χρυσό το 2016 και ένα χάλκινο μετάλλιο το 2020 στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.