Μενού
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Στιγμιότυπο από φάση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για το Βελιγράδι ταξίδεψε το πρωί της Μ. Δευτέρας ο Παναθηναϊκός, εκεί όπου το βράδυ της Μ. Τρίτης (30/4) θα φιλοξενηθεί από την τυπικά γηπεδούχο Μακάμπι, στο Game 3 της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς στην Ευρωλίγκα. Η αναμέτρηση στη Aleksandar Nikolic Hall κάνει τζάμπολ στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4.

«Είναι ένας αγώνας των Play Off με τη σειρά στο 1-1 οπότε για να αξίζουμε τη νίκη και να πάμε στο Final Four, πρέπει να νικήσουμε 2 αγώνες. Σίγουρα θα είναι δύσκολα για τις 2 ομάδες. Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα, το είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια οπότε πρέπει να βάλουμε αρκετή προσπάθεια και μία καλή εμφάνιση» σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Ενώ αποκάλυψε πως: «Ο Χουάντσο δεν θα παίξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο Μπάλντγουιν είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην Euroleague. Φυσικά αν λείπει θα αλλάξουμε τακτική, θα δούμε τώρα την κατάστασή του για το αν θα παίξει αλλά και να μείνει εκτός, οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν καλό ματς στο προηγούμενο, έχουν αρκετούς παίκτες. Φυσικά αν παίξει ίσως κάνουμε μερικές αλλαγές στην στρατηγική μας».

Την εξέλιξη της αναμέτρησης πέρα από την τηλεοπτική μετάδοση του Novasports Prime, μπορείτε να την παρακολουθήσετε και από το LIVE του Gazzetta.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA