Μενού
panathinaikos
Νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτιζάν | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο Βελιγράδι, την προσωρινή έδρα της Μακάμπι, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η σημερινή αναμέτρηση, Μακάμπι - Παναθηναϊκός, θα αρχίζει στις 21:05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4, αλλά και live περιγραφή από το gazzetta.gr.

O προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, σχολιάζοντας την αναμέτρηση σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Σίγουρα, το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν γίνεται να παίζεις πολύ καλά όλα σε όλα τα ματς. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι από την οποία χάσαμε στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Σχετικά με την απουσία του Κώστα Σλούκα και το αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα, τόνισε: «Πιστεύω πως ο Κώστας θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αρμάνι. Θεωρώ ότι το ιατρικό μας επιτελείο μαζί με την προσπάθεια του Σλούκα θα του επιτρέψουν να μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Τον χρειαζόμαστε πολύ γιατί και ο Βιλντόζα είναι εκτός καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να παίζουμε με έναν πόιντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα γυρίσει για τα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας.

Απέναντι στη Μακάμπι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τις σημαντικές απουσίες του Κώστα και του Λούκα».

Δείτε εδώ το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA