Όσο πλησιάζει ο Γενάρης, τόσο φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Χρήστο Μανδά να είναι ένα όνομα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα ιταλικά ΜΜΕ σχετικά με το μέλλον του στη Λάτσιο.
Ο 24χρονος πορτιέρε, παρότι τη περσινή σεζόν πήρε παιχνίδια και έγινε μία από τις περιπτώσεις που αγαπούν στην εξέδρα του συλλόγου, τη φετινή χρονιά δεν έχει πάρει ακόμα λεπτά συμμετοχής, με τον Σάρι να προτιμά τον Προβεδέλ κάτω από τα δοκάρια.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.