Μενού
sakkari_mitsotakis
Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης | Alpha / Πρωταγωνιστές
  • Α-
  • Α+

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, βρέθηκε καλεσμένη του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές». Εκεί μίλησε για τη σχέση με τον παππού της, που τη μύησε στο άθλημα. «Όταν με είδε να παίζω, είπε: Πάει, μπλέξαμε» τόνισε. Μίλησε για την τενίστρια μαμά της αναφέροντας «η μητέρα μου δεν ήθελε κανένα από τα παιδιά της να παίξει τένις». Αναφέρθηκε στο μέλλον της ως μητέρα λέγοντας «Δεν θέλω τα παιδιά μου να παίξουν τένις γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα» αλλά και για τις στιγμές που άγγιξε τις κορυφές του τένις:

«Έφτασα να είμαι νούμερο 3. Ήταν ευχή και κατάρα μαζί. Άρχισα να βάζω πάρα πολλή πίεση στον εαυτό μου.Έμπαινα στο γήπεδο και πάθαινα κρίση πανικού και έλεγα στον προπονητή μου ''δεν μπορώ να αναπνεύσω'' και δεν μπορούσα να εγκαταλείψω το ματς λέγοντας ότι έχω πάθει κρίση πανικού .Έπρεπε να πω ότι με πονάει κάτι, ''με πονάει το στομάχι μου'' ή ''με πονάει το πόδι μου''. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω ''ζαλίζομαι, με πονάει το στομάχι μου και δεν αισθάνομαι καλά''. Το δούλεψα από τότε πάρα πολύ, δηλαδή μπορεί να με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε. Αυτός ο πανικός, το ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και δεν αισθάνομαι καλά., Με το που έβγαινα από το γήπεδο, με το που έφευγα από τον αγώνα, ήμουν μια χαρά. Απλά ήθελα να ξεφύγω από αυτό το συναίσθημα, ήθελα να ξεφύγω από το ότι ''είμαι μέσα στο γήπεδο και πρέπει να κερδίσω, γιατί είμαι νούμερο 3 και δεν μπορώ να χάσω από 53''. Δηλαδή τότε δεν είχα φιλοσοφήσει ότι είναι εντάξει και το να χάσεις και από το 100 και από το 103. Δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι. Είχα γυρίσει στην Αθήνα και έλεγα κάτι ασυναρτησίες στους γονείς μου».

Στη συνέχεια η Μαρία Σάκκαρη μίλησε και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Περνάω πάρα πολύ καλά μαζί του. Δεν έχει σημασία πόσες φορές βρισκόμαστε. Έχει σημασία πόσο καλά είμαστε όταν είμαστε μαζί. Και όταν είμαστε μακριά γιατί παίζει και αυτό πολύ μεγάλο ρόλο. Γενικά είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Που έχω έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και δεν μου έχει πει ποτέ ''πού πας'', ''πόσο ταξιδεύεις''. Ίσα ίσα είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, έτσι όπως το κάνω αυτή τη στιγμή. Είναι το πρώτο μου τηλεφώνημα μετά από ένα κρίσιμο αγώνα. Το δεύτερο είναι στη μητέρα μου» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA