Μενού
sakkari
Μαρία Σάκκαρη | @WTA
  • Α-
  • Α+

Ασταμάτητη δείχνει η Μαρία Σάκκαρη η οποία μετά από επιβλητική εμφάνιση κέρδισε με 2-0 σετ τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Charleston Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις αν και δεν ξεκίνησε καλά το πρώτο σετ κατάφερε να πατήσει γερά τα πόδια της από το τρίτο game και έπειτα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ανάγκασε την αντίπαλό της να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και βέβαια να της προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα. Το τελικό 6-2 στο πρώτο σετ δείχνει ξεκάθαρα αυτό που έγινε μέσα στο γήπεδο.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγώνα με αποτέλεσμα η Κουντερμέτοβα να προηγηθεί ξανά με 2-0 στα game. Και πάλι στο ίδιο σημείο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 3-2. Στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η Κουντερμέτοβα κατάφερε να παίξει καλύτερα και να κερδίσει δυο ακόμα game αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό καθώς η απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της Μαρία Σάκκαρη έπαιξε με καθαρό μυαλό και κατάφερε με 6-4 να πάρει το δεύτερο σετ και να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Charleston Open.

Εκεί, το βράδυ του Σαββάτου (εκτός απροόπτου περίπου στις 10, ώρα Ελλάδας), θα αντιμετωπίσει την Ντανιέλ Κόλινς διεκδικώντας μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA