Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρόωρο «αντίο» στο Masters του Μόντρεαλ είπε η Μαρία Σάκκαρη η οποία ηττήθηκε από την Ντάνιελ Κόλινς με 6-4, 6-2. Η 28χρονη Ελληνίδα αποχαιρέτησε από τη φάση των «32» το τουρνουά καθώς σε καμία στιγμή του αγώνα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική καθώς ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως ήταν κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια στο τουρνουά τένις στην Ουάσινγκτον. 

Στο πρώτο σετ η Κόλινς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, κράτησε το σερβίς της στα δύο πρώτα games και ενδιάμεσα με break προηγήθηκε με 3-0. Η Σάκκαρη αρχικά μείωσε σε 3-1, όμως δέχθηκε νέο break στο 6ο game, με την Κόλινς να φθάνει πολύ γρήγορα στο 5-1. Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε, μείωσε σε 5-2, με break πλησίασε στο 5-4, αλλά η αντεπίθεση σταμάτησε εκεί. Η Κόλινς προηγήθηκε 0-40, η Σάκκαρη με άσο και winner πήγε στο 30-40, όμως η αντίπαλός της με την 3η ευκαιρία πήρε το game και το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη μετά το 2ο αβαντάζ πέτυχε πρώτη το 1-0, η Κόλινς απάντησε με τον ίδιο τρόπο (1-1), με love game και με νέο break, ξέφυγε με 3-1. Όμως υπήρξε και συνέχεια. Break για το 3-2 η Σάκκαρη, με την Κόλινς να πετυχαίνει το 3o στο σετ και να ξεφεύγει εκ νέου με 4-2 και διατηρώντας το σερβίς της να κάνει το 5-2. Και η Αμερικανίδα πετυχαίνοντας break και στο 4ο service game της Σάκκαρη έκλεισε το σετ με 6-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA