Μενού
Ο Μάριος Ηλιόπουλος
Ο εφοπλιστής που αναλαμβάνει την ΑΕΚ | Instagram - @Mario_Racing_Team
  • Α-
  • Α+

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, όπως γνωστοποίησε σχετικά νωρίτερα σήμερα ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» Δημήτρης Μελισσανίδης, αναλαμβάνει τα ηνία στην ΑΕΚ σε μία μεταβατική εποχή για την ομάδα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του αθλητικού ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες, καθώς το όνομα του εφοπλιστή και του επιχειρηματία «φιγούραρε» μεταξύ των φαβορί για την ανάληψη της ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ως προς τα επιχειρηματικά του πλάνα, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά.

Όπως αναφέρεται σχετικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, καθιστώντας την μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Επιπλέον, έχει γίνει γνωστός και για τη συμμετοχή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τον ναυτιλιακό τομέα.

Μάριος Ηλιόπουλος: Η αγάπη για το ράλι

Ο εφοπλιστής, όπως επιβεβαιώνει και η σχετική του ιστοσελίδα στο Instagram, είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ιδιαίτερα του ράλι, συμμετέχοντας μάλιστα και στο Ράλι Ακρόπολις.

Η ενασχόληση του με το ράλι άρχισε από νεαρή ηλικία με σκοπό να ικανοποιήσει την αγάπη του για την ταχύτητα και την αδρεναλίνη. Συμμετείχε σε τοπικούς αγώνες και με το πέρασμα του χρόνου, απέκτησε σημαντική εμπειρία και δεξιότητες με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει στον χώρο αυτόν συμμετέχοντας σε διάφορους αγώνες και πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Οι διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η επιτυχία του στους αγώνες δεν ήταν τυχαία αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, προετοιμασίας και μιας συνεχούς προσπάθειας να ξεπερνάει τα όριά του. Ο ίδιος δε δίστασε να επενδύσει σε προηγμένη τεχνολογία και εξοπλισμό για να εξασφαλίσει ότι είχε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχία.

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους σταθμούς στην καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις, έναν από τους πιο απαιτητικούς και γνωστούς αγώνες ράλι στον κόσμο. Η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και οι καλές του επιδόσεις, ενίσχυσαν τη φήμη του ως ενός από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς ράλι. Η επιτυχία του στο Ράλι Ακρόπολις δεν ήταν μόνο προσωπική νίκη, αλλά και μια σημαντική διάκριση για την ελληνική κοινότητα του ράλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA