Μενού
panathinaikos
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν το γκολ του Μπερνάρ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά το 1-0 της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός θα παίξει απόψε στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας προκειμένου να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και να αποκλείσει τη Μαρσέιγ.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ταξίδεψαν στον γαλλικό νότο θέλοντας να ολοκληρώσουν ό,τι έχτισαν στο Απόστολος Νικολαϊδης πριν από έξι βράδια και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα play offs του Champions League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αναμένεται να αλλάξει το πλάνο του και ίσως να μην υπάρξει και κάποια αλλαγή στην 11άδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο, αν και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δεχθεί επίθεση από τη Μαρσέιγ από την αρχή του αγώνα, καθώς οι Γάλλοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Σημειώνεται πως αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα play off της διοργάνωσης την Μπράγκα (είχε επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα επί της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα), ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού το τριφύλλι θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Το Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει απόψε στις 22:00, με ζωντανή μετάδοση από το CosmoteSport 1.

Τα highlights από το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ 1-0

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA