Μενού
bulls-jprdan
Ο Μάικλ Τζόρνταν μέσω... βίντεο στη γιορτή των Σικάγο Μπουλς | AP Photos
  • Α-
  • Α+

Οι Σικάγο Μπουλς ετοίμασαν μια λαμπρή γιορτή για να τιμήσουν την ομάδα της σεζόν 1995-96 όμως οι απουσίες ήταν πιο ηχηρές από την ίδια την εκδήλωση, ενώ το γιουχάρισμα των οπαδών στο άκουσμα του ονόματος του Τζέρι Κράουζε έφερε τα κλάματα της χήρας του αλλά και την έντονη αντίδραση του Στιβ Κερ.

Η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1996 απέναντι στους (πάλαι ποτέ) Σιάτλ Σουπέρσονικς, έχοντας κάνει μάλιστα το εντυπωσιακό 72-10 στη regular season, τιμήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, του Στιβ Κερ (ο πλέι μέικερ εκείνης της ομάδας) και παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι Φιλ Τζάκσον, Ρον Χάρπερ, Τόνι Κούκοτς, Λουκ Λόνγκλεϊ και φυσικά ο Κερ.

Έλειπε όμως η Big-3 εκείνης της ομάδας -και της δυναστείας της γενικότερα- καθώς τόσο ο κορυφαίος όλων Μάικλ Τζόρνταν, όσο και οι «υπασπιστές» του Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν, δεν κατάφεραν να παραβρεθούν λόγω υποχρεώσεων και έστειλαν βιντεοσκοπημένα μηνύματα.

Σικάγο Μπουλς: Αντιδράσεις για τον Κράουζε

Η βραδιά και η εκδήλωση έγινε ακόμη πιο άβολη, όταν στο άκουσμα του ονόματος του Τζέρι Κράουζε, του αμφιλεγόμενου GM εκείνης της ομάδας, οι οπαδοί στο γήπεδο άρχισαν να γιουχάρουν κάνοντας τη χήρα του, Θέλμα, να βάλει τα κλάματα!

Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το άφησε ασχολίαστο ο Στιβ Κερ καθώς έδειξε τον θυμό του στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα. «Δεν τα άκουσα. Ήμουν στα αποδυτήρια, αλλά κάποιο μου το είπε και είναι απλά ντροπιαστικό. Είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος για τη Θέλμα και την οικογένεια του Κράουζε. Είτε ο κόσμος συμπαθούσε τον Τζέρι είτε όχι. Είτε διαφώνησαν με την απόφαση να συνεχίσει... είμαστε εδώ ώστε να τιμήσουμε εκείνη την ομάδα. Ο Τζέρι έκανε μία καταπληκτική δουλειά ώστε να τη φτιάξει. Η σημερινή ημέρα και η χθεσινή ήταν για τη χαρά και την αγάπη που ένιωσε η πόλη του Σικάγο και είμαι απογοητευμένος από τους οπαδούς. Όσοι γιούχαραν θα έπρεπε να ντρέπονται» ανέφερε ο νυν τεχνικός των Γουόριορς.

Πέρα από τα μέλη της ομάδα του '96, στην εκδήλωση του Ring of Honor βραβεύτηκαν και παλαιότεροι θρύλοι των Σικάγο Μπουλς.


 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA